Physiogel (Stiefel)

Physiogel krémBőröd száraz, érzékeny és irritált?

Itt az ideje helyreállítani a bőr természetes egyensúlyi állapotát és vitalitását a Physiogel® A.I. krém segítségével.
 

Physiogel® A.I. krém több, mint egy hidratáló

Különlegessége a szokványos bőrápoló készítményekkel szemben, hogy nem növényi, hanem egy a szervezetünkben természetes ódon is előforduló hatóanyagot PEA-t tartalmaz, mely viszketés és gyulladáscsökkentő hatású. A Physiogel® A.I. krém gyors és hosszantartó segítséget nyújt a viszketés és a bőrirritáció csökkentésében.(1)

Hipoallergén, nem komedogén, illatanyagmentes A Physiogel® A.I. krém a legmegfelelőbb ápolás a száraz, érzékeny és irritált bőr számára.
A Physiogel®-t a Bőrgyógyászati Szakmai Kollégum a 2011-ben publikált szakmai irányelv-tervezetében új báziskészítményként nevezi meg az atópiás dermatitisz terápiájában.(2)
 

A Physiogel® A.I. krém egy innovatív hidratáló készítmény

DMS®* szerkezetének köszönhetően utánozza a bőr szerkezetét, így a Physiogel® A.I. krém alkalmazkodik a bőrhöz, védi és megerősíti a száraz, irritált és reaktív bőrt. A bőr visszanyeri vitalitását és természetes szépségét, és csökken a reaktivitása.

 

Hivatkozások:

* Derma Membrán Struktúra.
(1) Eberlein B, et al. Adjuvant treatment of atopic eczema: assessment of an emollient containing N-palmitoylethanolamine (ATOPA study). J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008; 22(1): 73-82.
(2) Bőrgyógyászati Útmutató Klinikai Irányelvek Kézikönyve 2011